Rekentool

De Jaegher rekentool helpt je de juiste aantallen uit te rekenen

Bij De Jaegher Bouwmaterialen bieden we een handige rekentool aan waarmee u snel en gemakkelijk kunt berekenen hoeveel bouwmaterialen u nodig heeft. Of u nu van plan bent om een muurtje te metselen of een vloer te leggen, onze rekentool maakt het gemakkelijk om te berekenen wat u nodig heeft.

Met onze rekentool kunt u bijvoorbeeld berekenen hoeveel stabilisé u nodig heeft voor uw project of hoeveel stenen u nodig heeft om te metselen. U kunt kiezen uit snelbouwstenen, lijmblokken of gevelstenen. Daarnaast kunt u ook berekenen hoeveel beton u nodig heeft om bijvoorbeeld een fundering te leggen.

Onze rekentool is ontworpen om u tijd en moeite te besparen bij het plannen van uw bouwprojecten. Bij De Jaegher Bouwmaterialen bieden we een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen van hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze rekentool en ons assortiment bouwmaterialen. Wij helpen u graag verder.

Kies wat u uit wil rekenen, vul de aantallen in en bekijk het resultaat! Onze deskundige medewerkers in de toonzaal helpen u graag verder.

Deze aantallen zijn slechts een indicatie. Bij De Jaegher kan u steeds terecht voor een exacte berekening.
Het is geen garantie dat we alle producten aanbieden of in voorraad hebben.

Een offerte nodig?

De Jaegher Bouwmaterialen Helpt U Verder​

Calculating