Over ons

De Jaegher is een bouwmaterialenhandel die al 96 jaar in Gent gevestigd is. Als erkende leverancier van bouwmaterialen hechten wij veel waarde aan klantgerichtheid, service en kwaliteit. Dankzij onze ligging aan het kanaal Gent-Terneuzen zijn wij in staat om duurzamer te leveren via het water. Wij beschikken ook over eigen transportmiddelen waarmee we snel kunnen leveren in de provincies Oost- en West-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen (NL).

Dankzij onze samenwerking met Groupamat, een vereniging van meer dan 2000 bouwhandelaars, kunnen wij een breed scala aan bouwmaterialen aanbieden tegen scherpe prijzen. Ons assortiment omvat ruwbouwmaterialen (van fundering tot dak), hoogwaardige tegels voor binnen- en buitengebruik (inclusief exclusieve tegels), hout en materialen voor dakwerken, en zand, grind en keien. Bovendien hebben we een bouwwinkel waar alle materialen voor zowel particuliere als professionele klanten verkrijgbaar zijn.

Of je nu een particuliere zelfbouwer, een professionele vakman of aannemer bent, bij De Jaegher kun je terecht voor hoogwaardige bouwmaterialen en scherpe prijzen. Kom gerust eens langs en ontdek ons permanente aanbod van stockaanbiedingen.

De Jaegher is een dochteronderneming van de FIBOMAT Group BV, waardoor we kunnen profiteren van jarenlange ervaring in de wereld van bouwmaterialen en bedrijfsbeheer. Ook zijn we aangesloten bij de Groupamat-organisatie, een Europese groepering van onafhankelijke bouwhandelaars die zich richt tot particulieren en professionals in de sector. Dankzij ons uitgebreide netwerk van duizenden aangesloten handelaars kunnen wij kwalitatieve producten aanbieden tegen de beste prijzen.

Filip Van Ginderdeuren

Managing Director

Zou je ons team graag versterken?

Bouwbedrijf De Jaegher : Guy Juwet en z’n collega