Over ons

DE JAEGHER is een handel in bouwmaterialen die zich de voorbije 96 jaar (oprichtingsdatum 1926) geworteld heeft in de Gentse Havenzone. Vandaag is het bedrijf geëvolueerd naar een erkende leverancier van bouwmaterialen waar klantgerichtheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door onze ligging aan het kanaal Gent-Terneuzen draagt het bedrijf meer dan een steentje bij aan de duurzamere en betere wereld. De mogelijkheid om beleverd te worden via het water is een belangrijke troef.  Via onze eigen transportmiddelen kunnen we vlot leveren in de provincies Oost- en West-Vlaanderen + Zeeuws-Vlaanderen (NL).

De samenwerking met Groupamat, een toonaangevende vereniging welke meer dan 2000 bouwstoffers groepeert, geeft ons tot heden ongekende mogelijkheden naar productaanbod en prijszetting.

Het gamma aan bouwmaterialen is gebouwd rond 5 takken :

  • de ruwbouwmaterialen :van fundering tot dak,
  • hoogkwalitatieve tegels voor in- en outdoor (ook exclusieve tegels zijn beschikbaar!),
  • hout en alle materialen voor dakwerken
  • zand, grind en keien
  • de bouwwinkel waar alle materialen -zowel voor particulier als professional- vlot verkrijgbaar zijn

Bent u een particuliere zelfbouwer, een professioneel vakman of aannemer : op De Jaegher kan je blijven bouwen ! Kom gerust een kijkje nemen, we hebben een permanent aanbod van stockaanbiedingen een scherpe prijzen.

De firma De Jaegher is een dochteronderneming van de FIBOMAT Group bv. Door deze structuur kan het bedrijf gebruik maken van de ruime jarenlange ervaring in de wereld van bouwmaterialen en bedrijfsbeheer. Bovendien maakt het bedrijf deel uit van de Groupamat-organisatie. Een europese groepering van onafhankelijke bouwhandelaars die zich richt tot particulieren en professionelen in de sector. Met meerdere duizenden aangesloten handelaars maken we dus deel uit van een groepering die een aansluiting biedt naar de meeste leveranciers. Een garantie voor kwalitatieve producten aan de beste prijzen.

Team

Filip Van Ginderdeuren

Managing Director

Guy Juwet

Managing Partner - CFO

Zou je ons team graag versterken?

Bouwbedrijf De Jaegher : Guy Juwet en z’n collega