Terras & Oprit

De aanleg van uw oprit en terras is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het bepaalt niet alleen de uitstraling van uw huis, maar ook de functionaliteit ervan. Bij De Jaegher bouwmaterialen begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we u een ruim assortiment aan bestratingsmogelijkheden, waaronder betonklinkers, kleiklinkers, kasseien, megategels en natuursteen.

Daarnaast bieden we u ook waterdoorlatende bestratingsmogelijkheden, waarmee u niet alleen een mooi terras of oprit creëert, maar ook bijdraagt aan een duurzame en milieuvriendelijke omgeving. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze uit ons ruime aanbod, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren en de technische vereisten.

Naast bestratingsmogelijkheden bieden we ook afwatering-, afboording- en tuinafrasteringsmogelijkheden aan, zodat u uw tuin volledig naar uw wensen kunt inrichten. Onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied en staan u graag te woord met vakkundig advies.

We nodigen u van harte uit om ons toonpark in Rieme te bezoeken, waar u ons uitgebreid assortiment aan tegels van dichtbij kunt bekijken en vergelijken. Zo kunt u zelf ervaren welke tegels het beste passen bij uw stijl en behoeften. Bij De Jaegher bouwmaterialen staan we garant voor kwaliteit, service en deskundigheid.

Voor meer informatie over ons aanbod en onze diensten kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak in onze toonzaal, waar we u graag verder helpen bij het realiseren van uw droomhuis.

Een offerte nodig?