Ruwbouw

Bij het bouwen of verbouwen van een huis is de ruwbouw een belangrijk startpunt. Het is de fundering van uw toekomstige woning en daarom is het belangrijk om te zorgen voor hoogwaardige bouwmaterialen en een goed advies. Bij De Jaegher Bouwmaterialen hebben we ruime ervaring in de bouwsector en helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw ruwbouw.

Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid gamma aan ruwbouwmaterialen, van fundering tot dak. We hebben verschillende soorten betonblokken, metselstenen, gevelstenen en isolatiematerialen op voorraad. En als u niet zeker weet hoeveel materiaal u nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze handige rekentool. Hiermee berekent u snel en eenvoudig de benodigde hoeveelheid materialen.

Bovendien bieden we u graag advies op maat voor uw specifieke project. Of u nu een particuliere zelfbouwer bent of een professionele aannemer, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij uw ruwbouw. U kunt altijd langskomen bij onze bouwwinkel in de Gentse Havenzone of contact opnemen met onze deskundige medewerkers.

Kies voor hoogwaardige bouwmaterialen en een persoonlijk advies bij De Jaegher Bouwmaterialen voor de start van uw nieuwe woning of verbouwing. Kom gerust langs of neem contact met ons op voor meer informatie.

ruwbouw

Een offerte nodig?