Gevelstenen

De uitstraling van uw woning wordt in grote mate bepaald door de gevelstenen. Deze stenen hebben niet alleen een esthetische waarde, maar zijn ook functioneel en beschermen uw woning tegen weersinvloeden en andere factoren. Bij De Jaegher Bouwmaterialen weten we als geen ander hoe belangrijk gevelstenen zijn. Daarom bieden we een uitgebreid gamma aan gevelstenen van verschillende producenten.

Of u nu op zoek bent naar iets modern of klassiek, gelijmd of traditioneel verwerkt, bij ons vindt u gegarandeerd de juiste gevelsteen voor uw woning. We nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze vernieuwde toonzaal in Rieme, waar u ons gamma van dichtbij kunt bekijken en onze deskundige adviseurs u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onze gevelstenen zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle technische vereisten. Bovendien zijn onze gevelstenen duurzaam en milieuvriendelijk, zodat u niet alleen uw woning een prachtige uitstraling geeft, maar ook bijdraagt aan een betere toekomst.

Bij De Jaegher Bouwmaterialen staan we garant voor een uitstekende service en kwaliteit. We bieden niet alleen een ruim gamma aan gevelstenen, maar ook andere bouwmaterialen en diensten. Zo kunnen we u helpen bij het realiseren van uw droomwoning, van de fundering tot het dak.

Een offerte nodig?